Sorsoltunk! Ő nyerte meg kacagva a 100.000 forintot

Pukkanhat valakinél a pezsgő, ugyanis sorsoltunk. Peregjenek a dobok, ezúttal ő nyerte a Munkatársaim.hu  játékának első fordulóját.

2107. január 31-től március 31-ig tartott a legújabb játékunk a Munkatársaim.hu oldalán, és nem teketóriáztunk, április 3-án már sorsoltunk is. Közel húszezren játszottatok velünk, amit ezúton is köszönünk! Hamarosan pedig megtudhatjátok, ki lett gazdagabb ezúttal a 100.000 forint értékű utalvánnyal.

Előbb azonban egy kis érdekesség a játékunkról. Akik játszottak, tudhatják: ezúttal minden eddiginél mulatságosabb, interaktív játékra invitáltunk titeket, hiszen nem csupán a sorsoláson megnyerhető díjért szállhattatok ringbe, de azt is megtudhattátok a mostani játék során, hogy a megadott paraméterek alapján vajon mi is lehetne az álmaitok állása. Van, akinek hollywoodi filmsztár karrierjét körvonalazta a rendszer, másoknak pedig koalasimogató, fenékdublőr, vagy éppenséggel békefenntartó nagyköveti pozíciót javasolta.

Így aki játszott velünk, az vélhetően egy mosollyal gazdagabb lett a játék által. Mindamellett most is sorsoltunk fődíjat, így egy ember a mosolyon túl egy komolyabb összegű utalvánnyal is gyarapodott, és bízunk benne, most talán egy óriási ováció is kitör most belőle, mikor olvassa sorainkat. Hiszen az Álommeló játék volt a játékban, ugyanis aki benevezett rá,  az részt vehetett egy sorsoláson is, melyben 100.000 forint értékű utalvány volt a tét, és a leendő nyertes pedig maga dönthette el, hogy melyik üzletláncnál szeretné majd beváltani azt. Ezúttal Tesco, Media Markt, Drogerie Markt vásárlási utalvány közül választhattatok.

De lássuk, ezúttal kire kacsintott Fortuna istenasszony! Ezúttal Szatmári Jánosnak kedvezett a szerencse, nyereménye pedig 100.000 Ft-os Media Markt utalvány.

Fontos tudnivaló: a nyertesnek április 13-ig van lehetősége jelentkezni az ajándékáért, így ha Te ismerőse vagy, és olvasod, szólj neki! És ha pedig ünneplésre kerülne sor, vagy el tudjátok csípni a pillanatot, amikor megtudja, hogy ő nyerte a főnyereményt, akkor megköszönjük, ha küldtök a nagy pillanatról fotót, hogy mindannyian Veletek örülhessünk!

Nem nyertél? Ne búsul! Új esélyek, új játék veszi kezdetét, ugyanis most következik a játékunk második fordulója. A tét most is 100.000 forint értékű utalvány!

Ha még nem játszottál volna Velünk, itt az ideje, hogy megtedd, kattints ide a játékunkért!

Ha pedig már regisztrált felhasználó vagy, ide kattintva játszhatsz a játékunkkal!

Facebook Comments