És íme, bemutatjuk a nyertesünket, aki még minket is meglepett!

Amikor áprilisban lezártuk a játékunk első fordulóját, és megpróbáltuk felvenni a kapcsolatot a nyertessel, egy váratlan fordulatot vettek az események: a szerencsés ugyanis ezúttal nem postafordultával válaszolt…

Minden eddiginél izgalmasabb játékkal vártunk benneteket, hiszen az Álommeló játékunkkal nem csupán nagy összegű vásárlási utalványt, de egy elgondolkoztató, ám mégis humoros játékkal is játszhattatok. A tesztünket kitöltve arra kaphattatok választ, hogy mi lehetne a valódi álom munkátok. A játék végén ezúttal is kisorsoltunk köztetek egy 100.000 forint értékű vásárlási utalványt, melyet Ti dönthettetek el, hogy Tesco, Media Markt, Drogerie Markt vásárlási utalvány legyen-e.

A rendhagyó játékunk nyertese formabontó módon vette fel velünk a kapcsolatot. Hiszen ezúttal is sorsoltunk, a nyertest pedig e-mailben értesítettük, emellett pedig nyilvánosságra hoztuk a szerencsés nevét a blogunkon és a Facebook oldalunkon is. Ha szemfülesek voltatok, és követtetek bennünket, illetve a játék végkimenetelét, akkor ezúttal hamarabb láthattátok a győztest, mint mi. Ugyanis az történt, hogy Szatmári István János nem válaszlevelet írt, hanem a nyilvánosan közzétett bejegyzésünk alatt jelentkezett, nem kis meglepetést okozva ezzel nekünk is. Aki lemaradt a szokatlan fordulatról, az ide kattintva megnézheti: https://www.facebook.com/munkatarsaim.hu/posts/1867956690145213

István jelezte, nem tudja személyesen átvenni a nyereményét a budapesti irodánkba, így egy rövid, telefonos interjút készítettünk vele, miután átvette a nyereményét.

 • Meglepet bennünket, hogy nyilvánosan vette fel velünk a kapcsolatot…
  Önök is megleptek engem. Bevallom, láttam az e-mailt, de elállt a lélegzetem, majd azt hittem, valami áprilisi tréfa lesz. Amikor megláttam a bejegyzést a Facebookon, hogy én vagyok az egyedüli nyertes, csak akkor kezdtem elhinni, ezért írtam ott.
 • Szerencsés alkat? Sokszor nyert már?
  Még soha az életemben nem volt igazán nagy szerencsém. Persze, egyszer kaparós sorsjegyen nyertem párszáz forintot, de semmi több. Most is csak próba szerencse alapon vágtam bele.
 • És pukkant az a pezsgő?
  Hogyne, koccintottunk itthon és a barátaimmal is.
 • Milyen utalványt választott végül?
  Media Markt utalványt, ami a lehető legjobbkor jött. Noha pár napja kaptam kézhez, még sincs a 100.000 forintból csak 5000 forint már.
 • Ön tényleg mindig meg tud lepni bennünket… Elárulná, mit vett a nyereményből?
  Ahogy említettem, ez a nyeremény a lehető legjobbkor jött. Karácsony óta rosszalkodott a mosógépünk, így amikor kiderült, én nyertem a Munkatársaim.hu játékát, akkor egy nagy kő esett le a szívünkről, és rögtön le is cseréltük a mosógépet. Emellett pedig egy új, ledes tévét is vettünk.
 • Mesélne pár szót a munkájáról?
  A Robert Bosch Power Tool Kft.-nél dolgozom két éve, mint gépkezelő, komissiózó, targoncavezető. Elég szokatlan tud lenni a munka időbeosztásom, van, hogy éjszakai műszakra vagyok beosztva. Egyébként ez az első munkahelyem.
 • Mi lett az álommelója?
  Szépségverseny zsűrielnöke. És ez tényleg valódi álommeló, mert nagyon ideálisnak tűnik, ha a csinos hölgyeket zsűrizhetném hivatalosan. Ezért is szeretek nyaranta a Balatonnál nyaralni…
 • És mire használja a Munkatársaim.hu-t?
  Nagyon sok munkavállaló van a cégemnél, három gyár is van, azokban csoportvezetők, műszakvezetők és rengeteg dolgozó. Rendszeresen kapom a postaládámba a leveleket, hogy ki mindenki jelölt ismerősnek, munkatársnak. Jó kapcsolatépítési lehetőséget ad. De még továbbra is vannak felfedezésre váró funkciók, pláne, hogy folyamatosan fejlődik az oldal. Mindenesetre bátran ajánlom a barátaimnak is. Sőt, most már, hogy nyertem is, duplán is, szívből.

Végére pedig egy szolgálati közlemény: lemaradtál a játékról? Ne ess pánikba! Van egy jó hírünk! Bátran vágj neki most, ugyanis meghosszabbítottuk a játékunk második fordulóját, így június 30-ig van lehetőséged játszani az Álommeló játékával.

Ha még nem játszottál volna Velünk, itt az ideje, hogy megtedd, kattints ide a játékunkért!

Ha pedig már regisztrált felhasználó vagy, ide kattintva játszhatsz a játékunkkal!

Facebook Comments