Kutattunk, sorsoltunk, ők nyertek!

Íme a “Munkahelyi motiváció kutatás 2017” felmérésünk meglepő eredménye, és az ahhoz kapcsolódó játék nyertesei.

Nyáron, július 26-án indult a kutatásunk – valamint az ehhez kötődő játékunk, – mely szeptember 30-ig tartott. Ezúttal a Munkatársaim.hu arra volt kíváncsi, vajon mi a legfontosabb a munkavállalók számára egy munkahely kiválasztása során. Négy választ állíthattatok sorrendbe, aszerint, hogy kinek mi a fontos, mi az, ami leginkább szükséges ahhoz, hogy motiváltnak érezze magát a munkahelyén, illetve annak kiválasztásakor.

Noha az egyszerűség kedvéért kevés alternatívával dolgoztunk, ám bízunk benne, így is sikerült egy rövid időre elgondolkoztatni benneteket, és közelebb vinni az önismerethez, hogy megtudjátok, számotokra mi a legfontosabb tényező a munkavállalás során.

Valamivel több, mint 2500 munkavállaló döntött úgy, hogy megválaszolja a kérdést, ám a végeredmény a Munkatársaim.hu szakmai csapata számára is meglepetést okozott.

Nem csigázunk benneteket tovább, jöjjön, hogy a többség mit tart a legfontosabb motivációs tényezőnek a munkavállalás során, lássuk, miszerint alakult a fontossági sorrend:

  • A legfontosabbnak azt találtátok, hogy folyamatosan új feladatokat kapjatok egy adott munkahelyen, ezt a válaszadók 31%-a találta fontosnak.
  • Nem sokkal maradt le, hiszen a 29%-otok azt tartja fontosnak, hogy közel legyen a munkahelye.
  • Ami meglepő, hogy csak a harmadik helyen végzett, és a válaszadók 16%-a tartotta fontosnak az erkölcsi megbecsülést.
  • A válaszadók 14%-a alapján szakmai vezetői segítség hasonló szerepel a negyedik helyen.
    Végül a legkevésbé fontosnak a modern eszközökkel való munkát jelölték be a dolgozók, akiknek mindössze a 10%-a állította azt, hogy ez lenne számára a legfontosabb.

A fenti kutatás azért volt számunkra is meglepő, hiszen a szöveges értékelés alapján nagyon sokan írtok az elavult munkaeszközökről, amivel nehézkes a munkavégzés, valamint sokan jelzitek azt is, hogy sokszor az erkölcsi megbecsülés hiányzik mindennapokból. Akik ez utóbbit szóvá teszik, azok közül sokan említik, szívesen váltanának is, avagy emiatt nem dolgoznak már az adott munkahelyen.

Ez volt a hab a tortán, most jöjjön az a bizonyos cseresznye, amire már minden bizonnyal sokan kíváncsiak vagytok. A fenti kutatáshoz ugyanis egy nyereményjáték is kapcsolódott, mely során három darab 30.000 forint értékű Tesco ajándékutalványt, valamint a fődíjat, az ország egyik legmenőbb wellness szállodájába, a négycsillagos Bambara Hotelbe szóló utalványt sorsoltunk ki.
Tehát a Munkatársaim.hu „Munkahelyi motiváció kutatás 2017-hez” kapcsolódó nyereményjátékunkon  Tesco vásárlási utalványt nyertek 30.000Ft értékben:
Hajcsák Dorina, Ács

Szabó Gergely Ákos, Budapest

Szöllősi Szilvia, Szeged

A „Munkahelyi motiváció kutatás 2017-hez” kapcsolódó nyereményjátékunk fődíját, az 1 db wellness ajándékutalványt a 4 csillagos Bambara Hotel Prémiumba nyerte:

Pásztói János, Nagykállóról

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk! Valamint mindannyiótoknak köszönjük, hogy részt vetettek a kutatásba, és velünk játszottatok!

Továbbra se felejtsétek el, a Munkatársaim.hu oldalával csak nyerhettek! És nem csupán egy tapasztalatot – de sokak tapasztalatát, már ami a munka világát illeti! Hiszen az oldal arról is szól, hogy megosszátok egymással, kinek milyen tapasztalata van a munka világában. És nem győzzük ismételni magunkat: okos ember más kárán tanul.

Emellett pedig a szerencse is forgandó, érdemes figyelni az oldalunkat, hiszen időről időre nyereményjátékot hirdetünk Nektek, ahol értékes nyeremények várnak gazdára!
Ha még esetleg nem regisztráltál, ide kattintva megteheted!

Facebook Comments