Sorsoltunk! Most kiderül, hogy ki megy wellness hétvégére!

Biztosan sokan várjátok a Munkahelyi motiváció kutatás 2017 eredményét – ám ezúttal még nem erről lesz szó. Egy sokkal izgalmasabbról, egy olyan játékról, melyről csak a beavatott Munkatársaim.hu felhasználók tudtak.

Sokan talán nem is hallottatok róla, de egy véletlenszerű kiválasztás alapján a Munkatársaim.hu már regisztrált, aktív felhasználóinak kiküldtünk egy névre szóló levelet és egy nagyon speciális játékot. Azok a szerencsések, akik megkapták, és úgy döntöttek, játszanak velünk, garantált 1000 forintos utalványt kaptak, melyet a Tesco áruházakban válthatnak be.

Sajnos a játékunk véget ért, egészen pontosan szeptember 18-ig tartott, így akik játszottak velünk, hamarosan kézhez is vehetik a garantált nyereményüket.

Ám aki igazán játékos kedvű volt, az szó szerint értékelte ezúttal a munkatársait is – erről a praktikus funkcióról bővebben itt olvashatsz! Akik pedig így tettek azok külön sorsoláson vehettek részt, ahol a fődíj egy wellness utalvány volt, két személy részére. Most pedig talán dobog is kicsit a szíve annak, aki játszott. Mert igen, sorsoltunk és most eredményt is hirdetünk. Tehát a wellness utalvány sorsolásának szerencsés nyertese : Borbély Brigitta Veronika, akinek a Munkatársaim.hu-s profilját ide kattintva találjátok.
Nyereményéhez ezúton is gratulálunk!

Ne feledjétek: a Munkatársaim.hu oldalával csak nyerhettek! És nem csupán egy tapasztalatot – de sokak tapasztalatát, már ami a munka világát illeti! Hiszen az oldal arról is szól, hogy megosszátok egymással, kinek milyen tapasztalata van a munka világában. És mondanunk se kell: okos ember más kárán… Ugye?
És még a tapasztalatoknál is többet kaphattok, hiszen időről időre nyereményjátékot hirdetünk Nektek, ahol értékes nyeremények várnak gazdára!
Ha még esetleg nem regisztráltál, ide kattintva megteheted!

Mi pedig hamarosan jelentkezünk a másik játékunk sorsolásának és a Munkahelyi motiváció kutatás 2017 részleteivel, mely még számunkra is tudott meglepetést okozni! Tartsatok velünk!

Facebook Comments