Megújultunk: most még közelebb viszünk álmaid munkájához!

Új lett a nevünk, a logónk, frissebb lett az arculatunk, de ami a lényeg: számtalan új funkció segít majd ezentúl benneteket, hogy megtaláljátok azt a munkát, ami a legideálisabb számotokra.  Értékelések, állások és fizetések egy helyen. De lássuk a részleteket!

Munkahelyek.hu – ezentúl így hívják majd a Profession.hu oldalát, melyet korábban Munkatársaim.hu-ként ismerhettetek meg. Az oldal ötlete még 2013-ra nyúlik vissza, ekkor Magyarország piacvezető állásportálja, a Profession.hu portfóliójának a részeként jött létre, majd a fejlesztések után elsőként 2014-ben találkozhattatok a kész oldallal. Az indulás óta rengeteg ötlet és fejlesztés van mögöttünk, és a fejlődés nem áll meg.  Sőt. 2018 tavasza egy új korszak kezdetét jelenti.
Hogy miért változtattuk meg a nevünket? A Munkahelyek.hu név jobban kifejezi mindazt, amiről az oldal szól. Ugyanis olyan információk birtokába juthatnak a regisztrált felhasználóink, melyek a munkahelyekkel kapcsolatos kérdésekre adnak választ, úgy, mint a fizetések, a munkahelyi vélemények, állásajánlatok, és ezek a funkciók pedig egyre csak bővülnek. De lássuk, mi minden változott a nevünkön túl, és mi az, ami maradt!

Kutatásokat készítettünk és sokat beszélgettünk a regisztrált tagjainkkal, a visszajelzések alapján alakítottuk át az oldal egyes funkcióit, úgy, hogy még jobban támogassa az álláskereséssel kapcsolatos céljaitokat. Az is kiderült, hogy a regisztrált felhasználóink 75%-ban nem csupán informálódni szeretnének a cégekről, hanem kifejezetten álláskeresési szándékkal keresnek fel bennünket. Ehhez pedig mostantól még több segítséget nyújtunk!
Emellett több mint 10 ezer felhasználó segítségével közösen kiválasztottunk egy új, modernebb logót, felfrissítettük az oldal arculatát is, úgy, hogy a régi, megszokott és kedvelt elemek megmaradtak, emellett igyekeztünk felhasználóbarátabbá is tenni azt. Ám ez még nem minden!

Értékelések cégekről, vélemények őszintén

Az oldal alapkoncepciója az volt, hogy hiteles és őszinte értékelések által lehessen informálódni arról, hogy milyen egy adott cégnél dolgozni. Azaz ne csupán az állást kínáló cégek kecsegtető ajánlatain keresztül ismerhessétek meg a munkáltatókat, hanem első kézből, az ott dolgozóktól értesülhessetek arról, milyen kihívások és örömök várnak ott rátok. Ez a funkció továbbra sem változott, azonban,miután egyre több felhasználó van, így mind több cég életébe nyerhetünk betekintést. Immár több mint 130 ezer munkavállaló és  140 ezernél is több cég várja az oldalon azokat, akik a munkavállalás előtt informálódni szeretnének. És ez a szám napról napra nő, hiszen naponta csatlakoznak az oldalhoz új és új munkavállalók és cégek.

Középpontban a fizetési információk

 Új funkciókat is kapott az oldal: egyre több cég esetében van arra mód, hogy a fizetésekről informálódjunk. Így mind több munkáltatóról megtudhatod, hogy az egyes pozíciókban mennyi átlagfizetést kínál. Ez pedig egy béralkunál aranyat ér! A fizetésekkel kapcsolatos információk köre egyre bővül, egyrészt mind több adat áll majd rendelkezésre, másrészt pedig ezzel kapcsolatosan egyre több fejlesztéssel találkozhattok még a jövőben. Így érdemes továbbra is figyelni bennünket!

Állások, melyek érdekelhetnek!

Minden eddiginél több információ fog segíteni abban, hogy megtaláld a számodra ideális munkát! A Munkahelyek.hu Állás rovata várhatóan március második felében újul meg, de erről később még írunk. Annyit előre elárulhatunk, hogy számtalan adatot találtok majd meg egy helyen, ami lényegesen megkönnyíti a döntést munkakeresés során. Ha pedig feliratkoztok a hírlevélre, akkor időről időre értesítést is kaphattok arról, ha számotokra érdekes állásajánlat érkezik be hozzánk!

Játék, nyeremények, humor

Nem maradhatnak el a kvízek, nyereményjátékok sem. Jó hír a játékos kedvű felhasználóinknak, hogy továbbra sem feledkezünk meg róluk, sőt, időről időre új játékra invitáljuk őket az év során. A legfrissebb játékunkat ide kattintva érhetik el azok, akik még csak most regisztrálnának, de a régi tagjainkra is gondoltunk, ők pedig  ide kattintva játszhatnak!
Márciusban pedig járjatok nyitott szemmel az utcákon, mert találkozhattok velünk több vidéki városban, úgy, mint Szeged, Győr, Debrecen, Miskolc, de ránk találhattok Budapest több pontján is.
Sőt! Extra meglepetésként érdemes a rekeszizmaitokat is felkészíteni, mert szükség lesz rá! Mi szóltunk! 😉

Bízunk benne, hogy a megújult oldalunkat örömmel fogadjátok, haszonnal forgatjátok majd, és közelebb visz benneteket ahhoz, hogy megtaláljátok a számotokra ideális munkát! Hiszen egy jó munkahely a minőségi élet alapja lehet. Mi pedig továbbra is azon dolgozunk, hogy minél egyszerűbben megtaláljátok a helyet, ahol jól érzitek magatokat! Tartsatok továbbra is velünk!

Facebook Comments