Lendületben a Linamarral

Békés megye legnagyobb gépgyártó vállalataként a Linamar Hungary Zrt. több mint 2500 munkavállalónak biztosít stabil munkahelyet. Három gyáregységünkben, Orosházán és Békéscsabán az elmúlt másfél évben közel 200 fővel növekedett a létszámunk. (x)

Fő profilunk az ipari és autóipari alkatrészgyártás. A piaci trendeknek megfelelően termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, legújabb projektjeink az elektromos járműgyártásra koncentrálnak. Autóalkatrészeink a legismertebb járművekbe épülnek be, beszállítói vagyunk többek között az Volkswagen Csoportnak (Audi, Volkswagen, Skoda), a Ford-nak, vagy a Bosch-nak. Kanadai anyavállalatunk, a Linamar Corporation több mint félszáz vállalatot üzemeltet Amerikától, Európán át Kínáig.

Munkáltatóként fontosnak tarjuk, hogy biztosítsuk a szakmai fejlődést, előrelépést. Telephelyeinken számos képzést szervezünk munkatársainknak (többek között: gépi forgácsoló, hegesztő, anyagmozgató), emellett belső álláspályázati lehetőséggel biztosítjuk a változatos munkavégzést.

Szaktudásodat megbecsüljük, versenyképes bérezési csomag mellett számos béren kívüli juttatásra is számíthatsz. Több mint 100 üzlettel állunk kapcsolatban, ahol kedvezményes termékeket, szolgáltatásokat vehetsz igénybe, egyszerűen.

Népszerűek az év közbeni vállalati rendezvényeink, amelyeken aktív kikapcsolódást nyújtunk számodra, és családod részére egyaránt.

Több mint 32 településről indítunk műszakhoz igazított közvetlen buszjáratot, ezzel biztosítva a kényelmes közlekedést otthonod és munkahelyed között.

 

Dinamikusan bővülő gyáregységeinkbe keressük leendő munkavállalóinkat.

Legyél Te is egy lendületes, remek csapat tagja! Számítunk Rád!

 

Aktuális állásajánlataink:

https://www.linamar.hu/index.php/hu/karrier

Jelentkezés: cv@linamar.com

Telefonon: 06 68/514-617 (H-P: 8:00-16:30 között)

 

Szponzorált tartalom

Facebook Comments