Én ♥ Munkahelyem: és Te szereted a munkád?

Új sorozat indul a Munkahelyek.hu blogján, Én ♥ Munkahelyem címmel. Légy Te a következő interjúnk főszereplője! Gyere, oszd meg a történetedet a Munkahelyek.hu-val, vagy csak inspirálódj, és lesd el, mások hogy csinálják!

Nap, mint nap örömmel kelsz fel, hogy végre azt csináld, amihez értesz, és amit szeretsz? Vagy akad egy-egy napszak, időszak, amikor tiszta szívből tudsz örülni a munkádnak? Olyan a munkahelyed, ahol emberileg, és/vagy anyagilag megbecsülnek? Akkor tudnod kell, szerencsés ember vagy, és sokakat inspirálnál, mert mi a Munkahelyek.hu-nál hiszünk benne: a jobb munkahely jobb és minőségibb élethez vezet. Avagy, ahogy Konfucius mondta: “Válassz olyan munkát, amit szeretsz csinálni, és soha az életedben nem kell dolgoznod”.

Mi most kifejezetten olyan munkavállalók jelentkezését várjuk, akiknek szerencséjük van, és elégedettek a munkahelyükkel és a szakmájukkal, az ezzel kapcsolatos élményeiket pedig örömmel megosztanák a nyilvánossággal.

Tehát ha szívesen adnál interjút, és örömmel mesélnél a pozitív tapasztalataidról, akkor írj a ugyfelszolgalat@munkahelyek.hu e-mail címre! Akkor se lepődj meg, ha a munkahelyi értékelésedet olvasva felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy arra kérjünk, osszad meg velünk és olvasóinkkal a hétköznapok örömeit, beszélj arról, hogy Te miért szereted a munkád, oszd meg az ezzel kapcsolatos élményeidet, tapasztalataidat.

Ha pedig nem vagy a szavak embere, és mindössze egy képpel tudod mindazt kifejezni, miért is szereted a munkádat, fotózd le, melyik az a pillanat, amiért nap mint nap érdemes megküzdeni, és küldd be a fényképet.

A felhívásunk azoknak is szól, akik úgy érzik, semmi örömüket nem lelik a munkájukban – persze számukra kicsit másként. Őket mindig arra biztatjuk, hogy váltsanak, keressék a lehetőségeket, és mi, a Munkahelyek.hu oldalánál is nap mint nap azért dolgozunk, hogy ebben minél több segítséget nyújtsunk Nektek. Most tesszük ezt úgy, hogy rajtunk keresztül megismerhettek olyan munkavállalókat, akik elégedettek a munkájukkal, munkahelyükkel.

Gyertek, olvassátok el, nézzétek meg, miként csinálják mások, ismerjétek meg, hogy mennyivel másabbak is tudnak lenni a cseppet sem szürke hétköznapok. Tartsatok velünk!

Facebook Comments