Itt vannak a legújabb nyerteseink!

 

Mindössze egyetlen kérdésre kellett válaszolniuk ezúttal azoknak, akik szerettek volna értékes nyereményt nyerni a Munakehelyek.hu játékán. Lássuk, ezúttal kiknek kedvezett a szerencse.

Mint azt sokan jól tudjátok, időről időre újabb nyereményjátékkal rukkol elő a Munkahelyek.hu oldala. A mostani játékunkkal könnyebb dolgotok volt, mint valaha, hiszen három, a Munkahelyek.hu használatára, funkcióira vonatkozó képet mutattunk, majd egyetlen kérdés következett, amihez segítségül még két választási lehetőséget is kaptatok.

Még egyetlen kérdést kellett ezek után megválaszolnotok: két lehetséges ajándék közül ki kellett választanotok, hogy mit szeretnétek nyerni.

Sorsoltunk, és mondjuk is, ezúttal kiket fogadott kegyeibe Fortuna és mi a nyereményük!

Az egyik játékunkban a Játékosok 100.000 forint értékű TESCO vagy 100.000 forint értékű Media Markt vásárlási utalványt nyerhettek. A sorsolás Seres Béla  nagykőrösi lakosnak kedvezett, a nyereménye 100.000 forint értékű Media Markt utalvány.

A másik játékunkban a Játékosoknak lehetőségük volt 1 db Beats – EP fejhallgatót vagy 2 darab Sound napijegyet nyerniük. A nyertes pedig Katics János Jácint Csányoszróról, nyereménye pedig egy Beats – EP fejhallgató.

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk a nyereményeikhez!

Akik pedig szeretnek játszani, továbbra is figyeljenek bennünket, hiszen időről időre lehetőség van nyerni velünk!

Sőt, ne feledjétek: ha szeretnétek jobb munkahelyet, akkor pedig csakis nyerhettek a Munkahelyek.hu oldalával!

Facebook Comments