Sorsoltunk: ezúttal két szerencsés is örülhet!

Két játékunk is futott párhuzamosan: egy azoknak, akik már régóta a tagjai a Munkahelyek.hu oldalnak, míg a másik játékunk a leendő tagoknak szólt.  Eljött az idő, hogy eredményt hirdessünk, lássuk, ezúttal kiknek kedvezett a szerencse!

Mint arról beszámoltunk, nemrég megújult a Munkahelyek.hu, és ezzel kapcsolatban a régi tagok számára egy játékot indítottunk: Kerülj képbe a munkahelyek.hu-n címmel. A tét nem csekély, egy 150.000 forint értékű banki utalvány sorsoltunk ki azok között, akik velünk játszottak. A Játék 2018. március 7-től május 11-ig tartott. A szerencse ezúttal Pap László számára kedvezett.

A másik játékunk neve Munkahelyi Lehetőségek Kutatás, mely munkaerő-piaci felmérés és játék volt egyben. 2018. április 16-tól 2018 május 13-ig volt lehetőségük részt venni ebben a kutatásban azoknak, akik korábban még nem regisztráltak a Munkahelyek.hu-ra. Az ehhez kapcsolódó játék nyertese Sallai-Fuchsz Zsuzsanna, nyereménye pedig egy 100.000 Ft-os Media Markt utalvány.

A játékosoknak ezúton is gratulálunk!

Akik pedig ezúttal nem nyertek, figyeljenek, hiszen időről időre újabb játékot hirdetünk. Ha nem szeretnél lemaradni, figyeld a Munkahelyek.hu oldalát, valamint keressetek, kövessetek minket a Facebookon!

Gyertek, tartsatok velünk! Hiszen minél többen vagyunk, annál jobban áttekinthető lesz a munkaerőpiac!

Facebook Comments