Ő lett gazdagabb életre szóló élményekkel!

 

Emlékeztek a nemrég futó kutatásunkra és az ahhoz kapcsolódó játékunkra? A játék 2018. július 10. és 2018. augusztus 7. között zajlott, és most sorsoltunk. Lássuk, ezúttal kinek kedvezett a szerencse!

Te miként töltöd az idei nyarat? – tettük fel ehhez a témakörhöz kapcsolódó kérdéseinket, melyre ezúttal is rengeteg válasz érkezett. Azonban nem csupán kutatás zajlott, hanem ezzel párhuzamosan egy nyereményjátékban is részt vehettek azok, akik válaszoltak a kérdéseinkre.

A tét nem is volt kicsi: két darab, egyenként bruttó 49 975 forint értékű Feldobox Adrenalin ajándék utalványt nyerhettetek, és mindkét csomagot egyetlen játékos kapta, hogy megoszthassa az életre szóló élményeket azzal, aki közel áll hozzá.

Nem csigázzuk tovább a kíváncsiságot: az élményekkel teli kalandcsomagot Gergely Andrea nyerte Székesfehérvárról, akinek nyereményéhez ezúttal is gratulálunk!

Aki pedig lemaradt, ne búsuljon, hiszen időről időre új játékkal rukkolunk elő, hol a régi, hol pedig az új tagok számára, sőt, aki igazán szemfüles, már most megtalálhatja a legújabb kutatásunkat és az ahhoz kapcsolódó nyereményjátékot!

Ha pedig nem a Fortuna kegyeire szeretnétek bízni a jövő évi nyaralást, ám esetleg a mostani fizetésetekből nem futja rá, van egy tuti tippünk: gyertek a Munkahelyek.hu oldalára, és nézzetek körül, mert érdemes lehet akár munkahelyet váltani egy jobb fizetésért. Tudjátok, ha jóváhagyjátok, mi magunk fogunk értesíteni benneteket arról, ha akad egy jobb lehetőség.

Facebook Comments