Az ’ideális főnök’ élménycsomagját nyerte…! :-)

Mi, itt a Munkahelyek.hu-nál ezúttal arra voltunk kíváncsiak, szerintetek milyen legyen az az ember, akinek a keze alá dolgoztok a napi munkátok során. Sokan válaszoltatok a kérdéseinkre, de csak egy játékos nyerhetett. Lássuk, kinek kedvezett ezúttal a szerencse!

Újra feltérképeztük, milyen preferenciái vannak a magyar munkavállalóknak, és ezúttal arra a kérdésre kerestük a választ, hogy szerintetek milyennek is kéne lennie az ideális főnöknek. A Munkahelyek.hu kutatásának eredményét hamarosan közzé is tesszük, ám ahogy azt sokan már tudjátok, ismét nyereményjáték is kapcsolódott a felmérésünkhöz.

Több ezren játszottatok ismét, és mindössze három kérdésre kellett válaszolni ahhoz, hogy esélyed legyen megnyerni a Feldobox Adrenalin ajándékutalványát. De mégis ki akarna egyedül raftingolni Ausztriában, vagy „vízi limuzinozni” pezsgőzve a Dunán, a levegőbe repülni különféle csuda eszközökkel, úgy mint például a ‘kabrio helikopter’? Ezeket az élményeket jó megosztani azzal, aki közel áll a szívünkhöz, éppen ezért a nyertesnek nem csupán egy, hanem két, egyenként bruttó 49 975 forint értékű ajándékutalvánnyal kedveskedtünk.

És most lássuk, ki is lett a szerencsés, akire a nem mindennapi kalandok várnak! A Munkahelyek.hu ’ideális főnök’ kutatásának és játékának nyertese ezúttal Goldschmied Nikolett, Budapestről. A nyereményéhez ezúton is gratulálunk!

Ha most nem nyertél, eszed ágába ne jusson búslakodni! Van tippünk arra, hogy biztosan nyerhess! Az egyik: legyél szemfüles, járj nyitott szemmel, iratkozz fel a Facebook oldalunkra, és nézd meg rendszeresen a leveket, melyet a Munkahelyek.hu oldaláról kapsz, hiszen új és új játékkal rukkolunk elő a régi és az új tagjainknak, így a szerencse bármikor Rád kacsinthat!

Ám ha biztosra szeretnél menni, és nem a Fortuna kegyeire szeretnéd bízni, hogy élményekben gazdag legyen a szabadidőd, hovatovább szeretnéd megismerni személyesen is az ideális főnököd, nincs más dolgod, iratkozz fel a hírleveleinkre. Sőt, nézz körül a Munkahelyek.hu oldalán, hiszen olvashatsz arról, hogy egy-egy cégnél milyen főnökök dolgoznak, és hol vannak jó fejek, valamint fizetési információkkal segítjük a tájékozódásodat. Sőt, ha jóváhagyod, és befut hozzánk olyan álláshirdetés, ami Téged érdekelhet, akkor értesítünk azon az elérhetőségen, amit megadsz számunkra. Hiszen egy jó munkahely kész főnyeremény! Ahogy egy jó munkavállaló is! Mi pedig abban is segítünk, hogy találjatok egymásra!

Facebook Comments