Sorsoltunk: íme, ezúttal ők örülhetnek a nyereménynek!

2018. szeptember 13. és 2018. november 14. között újabb játékot hirdettünk Nektek. Lássuk, ezúttal kiknek kedvezett a Fortuna!

A mostani játékunkban arra voltunk kíváncsiak, hogy mi a véleményetek arról, létezik-e igaz barátság és létrejöhet-e párkapcsolat a munkahelyen. Ismét sokan játszottatok velünk, amit ezúttal is köszönünk!

A felmérés során kiderült, hogy markánsan eltérő véleményetek van a munkahelyi emberi kapcsolatokról. A legtöbben a saját tapasztalataikból indultak ki, amikor megfogalmazták az ezzel kapcsolatos érzéseiket. Akadt, akinek rosszak az élményei a kollégáival, és úgy érzi, ezek a kapcsolatok nem őszinték. Azonban szerencsére sokan számoltak be arról, hogy a cégüknél, ahol dolgoztak, életre szóló barátságok születtek, igazi szeretetteljes emberi kapcsolatok, valamint véd és dacszövetségek. Mások pedig boldogan írták: nemhogy párkapcsolatukat, de sokan több évtizedes házasságukat köszönhetik a munkahelyüknek.

Most pedig peregjenek a dobog, dobbanjon nagyot a szív, ugyanis sorsoltunk, és most eredményt hirdetünk. Sőt, ezúttal két szerencsés is örülhet. A Munkahelyek.hu játékát ezúttal Somogyi Andrea Budapestről és Ésik Ádám nyerte Záhonyról.

Nyereményük összesen 2 db, egyenként bruttó 39 650 Ft értékű Feldobox Wellness élmény-ajándékutalvány, amihez ezúton is gratulálunk!

Ahogy a mondás tartja: ha nincs szerencséd a játékban, akkor szerencséd lesz a szerelemben. Így akiknek most nem kedvezett a szerencse, azoknak talán éppen az emberi kapcsolatokban nagyobb lesz szerencséjük. Következzen egy tuti tipp ezzel kapcsolatban! Ha most úgy érzed, a Téged körülvevő kollégáiddal nem lesztek barátok, akkor elképzelhető, hogy nem a Neked való helyen vagy! Cseréld le a kollégáidat, gyere a Munkahelyek.hu oldalra, ahol kendőzetlenül írnak a munkavállalók arról, hogy náluk milyen a légkör, milyenek a főnökök és a kollégák. Így ha szeretnél munkahelyet váltani, akkor ez az oldal aranyat ér! Várunk Rád, katt ide!

Facebook Comments